Ide biztosan el kell jönnöd? Tényleg?

2 min read
Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.

Évek óta azt hallom, hogy jaj drágám, ide biztos el kell jönni, mert ez igy mert az úgy – de tényleg? Biztos, hogy ott kell lennünk és meg kell látnunk ezt vagy azt?
Az utazás mint élmény, mindenki számára más vérmérséklet és a vérmérséklet más habitust, környezetet, pihenési szokást hoz magával. Egyszerűen van aki kifekszik a rét közepén és megéli a csodás jóérzést. Ez igy rendben is van. Aztán van aki fogja magát és nekivág a világ távoli pontjainak: megy és felfedez, új tájak, emberek. Ebben is meg van a maga közös élménye.

utazasikalauz.hu-elmenyekMit keresünk általában? Mik a trendek vagy mik a menő dolgok? Érdekel egyáltalán bárkit is a TREND követése?

Számos kérdésre fogunk bejegyzéseink segítségével választ adni és a végén eldöntheted: neked mi a sikk, a trend és aztán ha egyik sem vagy mind: elmondhatod, leirhatod, közre adhatod am agad véleményét, élményét. Lássuk mások számára mit ad amit te éltél meg és hány hasonlóan gondolkodóra leltél.  Egy közösség attól működik, ha megosztjuk, megismerjük, megfigyeljük, megfontoljuk…bla.bla.bla…szóval …csapjunk bele…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük